söndag 14 oktober 2012

Lite julkort

Då kommer här 2 nya kort. Det är så roligt att pyssla nu är det lite lungt med läxor så hinner man pyssla lite också.

Här har jag använt mig av Walking in the forest det blå pappret Jeans köpt hos Pysseltagen så även snön som är Aleeneés glitter snow har penslat på det både på snöbubbarna och som snö på marken.
Stansade ut några små och stora stjärnor som jag satt på lite silverglitter. Staketet är från Memorybox också inköpt hos Pysseltagen.
 Här har jag gjort ett kuvert och med lite glitter bling har sedan satt i ett papper från For Christams 6*6 papper från Lise Lotte Leksell köpt hos Pysseltagen även det .
 Hade en av mina systrar och svåger här i gårkväll på lite mat ja de sov äver här också så det blev lite sent.  Det är så trevligt att träffas vi är 7 syskon och alla så träffas vi några gånger per år alla var här 1 sept då bjöd jag och min man på mat nästa gång vi skall träffas blir den 10 nov då skall en bror och hans fru bjuda på kalkon.

Ha en bra fortsatt söndagkväll.
 För första gången skall vi spela Bingolotto men det är bara för Donnes skall spela där min man och jag gillar och dansa så vi skall bara sitta och njuta av musiken om det går hahaha.