tisdag 7 maj 2013

Nu är det riktig värme här i Skåne.

Idag arbetade jag lite extra hade hand om Träffpunkten det är så trevligt då kommer de boende ner från våningarna och klockan 10:00 börjar vi med att dricka kaffe, saft eller te och någon kaka ibland blir det smörgåsrån. Sedan läste jag högt ur vår tidning som är Norra Skåne och småpratar om inläggen där. Därefter brukar man lösa korsord men idag hade jag med mig ett spel som jag vunnit från postkodlotteriet och det var uppskattat vi håller på till 11:30. Sedan var jag runt i lite affärer och sedan cabbade jag hem det var så varmt ute.

Denna fina runda sten köpte jag idag gillade en mycket har en hög kruka som är i samma gråa färg med blomdekor högst upp på kanten tänkte köpa en blomma till den sen och ha dem tillsammans.
 I går var jag ute och lukade i min rabatter och det fanns många fina blommor som blommar nu.
 I kväll cabbade vi till Broby vi har gjort om Tv- rummet och skall ha en ny Tv- bänk så vi åkte till Outlet affären. Sedan cabbade vi vidare till Tydingesjön där det var Bil-Café i kväll många fina bilar den blå längst ner till höger har min systerson själv byggt det är en Cobra det har tagir han rätt så många år för han har fått leta på nätet efter delar i bl.a USA. Där åt vi kvällsmat Stekt sill på grovbrödsmacka egengligen äter jag inte varm sill känner alla små benen men det var gott ändå.

När vi körde hem så körde vi till vår gårdsbutik och köpte ägg när vi sedan var på väg hem så mötte vi 2 kvinnliga poliser med hund vi stannade och frågade om vi kunde köra för lite längre fram stod 3 polisbilar och lite längre till fram stod där 2 polisbilar så det var stort pådrag på en liten grusväg. De  letade efter några fick vi till svar.
 Så har jag då hunnit med 2 kort ett till en arbetskamrats barnbarn.


 Och så blev det ett konfirmationskort också till en arbetskamrat. 
Kramar Ulla