måndag 4 juni 2012

Nytt Bröllopskort till Åland denna gången.

Denna gången hade jag tänkt göra enbart i vitt men det blev inte så, istället blev det i Rött på bilderna ser den röda färgen inte så snygg ut som i verkligheten.
Ni kanske tycker jag är ute i god tid men saken är den att de skall åka till Åland innan Midsommar därför var jag tvungen att göra det så långt i förväg.
Denna gången har jag använt en 3-d bild men bara byggt upp den med 1 bild.

 Sedan har jag diktat ihop en vers fast det var för flera år sedan har använt den någon gång förut. Det är samma röda färg som på utsidan men på bilden nedan ser det ut som åt orange.
 Så blev insidan med lite av varje.
 Lite blommarrg.
 Gjorde sedan en egen Handgjort på datorn.

Shopping stod på schemat idag.

Skall på 40 års fest på lördag som skall hållas i trädgården samtidigt firar min systerdotter att hon varit tillsammans med sin man i 20 år halva sitt liv så festen skall gå i kärlekens tecken. Varit och shoppat lite idag har vita breda knälånga byxor samt en vit tunika som jag köpte i Thailand när vi var där i slutet på januari i 14 dagar. Så detta har jag köpt idag som skall vara till det. Ett par röda tygskor hade tänkt mig men hittade inte det. Fast dessa var sköna mer användbara längre.

 Köpte garn i lördags så jag har stickat denna halsduk som jag också skall ha på mig.
 Fick ett presentkort på Dimoda av min son på Morsdag köpte detta halsband till mig.
 Älskar änglar
Köpte också ett par halvlånga röda jeans och ett par vanliga blåjeans på Jansens de hade nedsatt pris på många av sina kläder idag.

Nej nu måste jag sätta fart och göra lite kort också kommer snart något nytt i bloggen.

Ha en skön måndagskväll