tisdag 26 mars 2013

Altrad påskburk.

Idag har har hållit på med min test i medicin från klockan 8:00 till 12:30 det var mycket att skriva  för imorgon skall jag arbeta och testet skall vara inne på torsdag fick jag göra det idag. Men efter det så tog jag en långpromenad sedan hem och började med min altrade burk och så tog jag ett tag med dammsugaren och pyntar lite. Efter ett tag tog jag cykeln och trampade ner till en tobaksaffär som har flyttat in i större lokal här har de även inrett ett café och en del med blommer och lite annat smått och gott. Därefter cyklade jag och köpte jag mer fågelmat till våra gäster. Så gjorde jag burken färdig och började på ett annat kort ja samma som Eva med lite annan struktur i, satt och googlade på nya vikningar i söndags och hittade denna  som Eva visar i sin blogg idag.  Innan helgen  kommer jag att visa den.
Men nu till min altrade burk tänkte ge den till en arbetskamrat imorgon som plåster på såren för jag svarade henne lite dumt i måndags. Vet inte vad som flög i mig brukar inte bete mig på det visat får väl skylla på en stressig dag. Men har bett om ursäkt som godtogs.
 Fyllde det med godis.
I onsdagskväll ringde en kompis och undrade om jag ville följa med henne och lyssna på Edna Alsterlund, Ingemar Johanssons före detta fru.
Hon berättade om Ingemars sjukdom Alzheimer
Hon visade många fina bilder på honom och berättade hur det är att leva som anhörig till en dement person. En mycket trevlig och lärorik kväll för de som inte har någon aning om hur en sjukdom fullständigt raserar hela livet för både den sjuka och anhörig. Mycket av det hon föreläste om visste jag redan om eftersom jag har arbetat med dementa sedan 1991 fram till för några år sedan.
Kramar till er alla för era goa kommentarer hos mig.
ULLA