söndag 10 februari 2013

Lite nya stansar köpt på Maxi.


Var inne på Maxi idag då jag åkte hem från arbetet och 
skulle handla lite. I julas hade de några stansar och lite annat scrapsaker tänkte idag att jag går bort bland pennorna och där blocken finns och kollar lite och vad hittade jag där jo en hel del nya scrappgrejor stansar, band, blommor, pärlor och papper inte kunde jag låta bli att handla med mig hem lite är man störd eller hahaha. 


Min svåger hade födelsedag i fredags vi brukar inte gratulera varandra när det är ojämnt årtal men brukar skicka kort. Fast i fredag kom min svägerska och hämtade min man de skulle åka till Växjö till svärfar så hon fick det med sig hem istället, min man var nere och köpte en Trisslott och lade i kortet tyckte det var lite med att bara lämna kortet nu när vi inte skulle skicka det. Svågern ringde på kvällen och tackade för kortet och trissen sa att han vunnit men inte hur mycket så skrattade han bara han är en liten filur den där svågern. 


Ha en bra måndag för det skall jag ha har arbetat fredag, lördag och söndag sedan var jag ju i skolan i torsdag så det blev många dagar i ett sträck. Skulle egentligen vara ledig 3 dagar nu men får åka in på tisdag eftermiddag då vi har APT- möte 
Imorgon eftermiddag kommer min svägerska och hennes dotter och fikar med mig. Sedan får jag läsa på lite till provet vi skall ha i Psykiatri på torsdag.

Kram.


Tack för att fina och gulliga kommentarer jag får.