onsdag 16 april 2014

Inspirationen flödar.

Så underbart väder vi har nu idag........ SOLEN Skiner och det är 13 grader ute............. tog en eftermiddagsfika ute i solen.Har hunnit med lite kort också......... inspirationen är på topp just nu.......

Tänkte visa insidan på det bruna påskkortet från förra inlägget som jag inte hade hunnit göra färdigt..... Förra veckan när jag skulle köra till arbetet small det till i bilen då jag backade ut från uppfarten.  Körde fram till garaget igen gick ut och tittade kunde inte se något började backa ut igen, då ser jag att framvagnen vid passagerarsidan lutade som tornet i Piza. Trodde då att jag fått punktering, nej det var en upphängnings fäder som brustit., som tur var att det hände där och inte på vägen i hög fart, hade kunnat gå illa. Grannen som arbetar som försäljare på Volvo i Osby fixade med bärgare och dagen efter stod bilen på uppfarten igen då vi kom hem. Som tack för besväret köpte min man 6 flaskor öl och så gjorde jag detta criss cross påskkort till dem båda.

Förra veckan fyllde även en faster till mig 90 år som jag glömde att skicka ett kort till så det fick bli ett påskkort till henne.

 
Våran andre granne Lisbeth fyller år den 19/4 så hon skall få detta påskort.

Ha det gott och njut av ledigheten ni som är fria hela påsken, själv skall jag arbeta imorgon kväll och  hela långfredagen, är ledig lördag och söndag skall sedan arbeta annandagen också.


Kram Ulla