lördag 15 december 2012

Guldbröllopsdag.

Idag firar min syster och svåger guldbröllop de skulle haft kalas ikväll för syskonen men blev inställt pga syrran fick gipsa sin hand hade en spricka på båtbenet i handleden. Men jag gjorde ett kort till dem så min man och jag körde in med en blomma (synd att jag inte fotade den den var så vacker). .....

Sedan visar jag några kort från Helsingör där jag och syrran var i onsdags .......typiskt med tågförseningar vårt tåg skulle gå 16:47 sedan kom det 2 nya tider medan vi stod där och väntade sedan blev det inställt, nästa tåg skulle komma 17:17 men även det var försenat till sist kom det 17:31 då gick färden hem till Hässleholm igen men jag hade ju en bit till att åka skulle tagit bussen hem men ringde efter min man annars hade jag inte varit hemma förrän 19:30.

Det blev lite suddigt såg inte det innan då skulle jag tagit ett nytt kort.......
 Skrev lite om dem
 
 På gågatan i Helsingör
 
 
Denna mus köpte jag i lördags då min man och jag var över inköpt på Kvickly tyckte den var så söt

 
 
 Har tittat på Kinesiska lyktor här i Svergie men tyckt att det kosat en förmögenhet men i Helsingör hittade jag denna fina lykta kostade bara 249 danska kronor skall stå ute i min Kinesiska droppe till sommaren ....... ja ni ser bilden överst på min blogg.

Ha en bra 3:de Advent.Tack för titten hos mig....
Haha..... såg idag att jag skrivet 2 p istället för 2 l til guldbröllop
så tokigt det kan bli ingen som märkt det.