måndag 18 februari 2013

Skissutmaning

Skissutmaning hos strömstads scrapbookning
 
 
Här har jag använt svart cardstock som botten en randig spillbit tror det har kommit från
cchobby för några år sedan då jag hade en månadslåda med olika scrapsaker i.
Har använt den nya kantstasen, pärlbandet och blommor som jag köpte på Maxi och dies från tror det är från Spillbinders med hjärtanen på. Vinflaskan och glaset  Canvas corp papper kommer från mixhuset det lilla hjärtat kommer från pysseltagen och kedjan kommer från Titti.
Vår son har en kompis som kommer från Rumänien han har bott i Sverige ett antal år de lärde känna varandra på gymnasiet och håller fortfarande kontakten. För förra julen 2011 var hans pappa och hans nya fru här i Hässleholm och hälsade på sonen min man och jag blev inbjudna till dem och vi fick smaka på rumänsk mat. Och nu till nyår åkte vår son Christian och Eddie ner till Rumänien och firade nyår med dem. När de sedan kom hem hade sonen  presenter bla. vin  därav flaskan och glaset kommer in med sig till oss från dem så nu skall de få detta kort ett tack från oss, det står Tack på Rumänska på kortet.
 Skulle få över en bild från det man gnuggar över men det var svårt blev lite miss i nedankanten försökte gnugga men det ville inte släppa från plasten.
 I torsdag kom det ett brev till mig och vad jag blev förvånad och glad. Frågade Titti var hon hade köpt sina kedjor till charmsen på hennes blogg men hon svarade mig inte. Men i brevet hade hon skickat kedjorna till mig. Tack än en gång.

 
Ha en bra måndag.
 
Kram Ulla