söndag 2 mars 2014

Lite nya kort.

Har gjort några kort nu, har kommit igång igen. Längtar till sista helgen i Mars då skall jag och min arbetskamrat Ewa åka till Odengården i Röstånga och scrapa hela helgen, samt träffa andra bloggkompisar skall bli trevligt.


Snabb gjort kort till mannen till alla hjärtans dag.

 Bra och ha kort använde min nya dies med rosetten.

Här är ett kort till en nyfödd tjej i 3-D.

 Köpte lite nya papper från Py hobby med två ark med nallar
på och en ny dies också där ifrån.

 
 I tisdag då vi hade APT- möte fick jag denna vackra orkidé av mina arbetskamrater då jag har avslutat min utbildning till Uska efter 31 år i vården.  

 Idag har jag även hunnit sy ihop mina inne tossor.
För sju år sedan slutade jag en tjänst på 90 % p,g,a jag hade en arbetskamrat som bara tjatade och tjatade om allt och inget. Arbetade också då som ställförträdande chef och det var ju inte heller bra i hennes ögon, då chefen kom var det många gånger som det var med mig som hon ville prata med om saker som rörde chefsposten. Min gamla arbetskamrat ringde och berättade att där hon arbetade skulle 2 resurspolare på 75% inrättas, och då hjälpa till i hela huset samt att vi skulle bara arbeta dagtid med varann helg. Fick fundera hur jag skulle göra gå från 90 till 75 var inte bara så att göra, samt att jag fick börja pendla 2,5 mil enkel resa varje dag. Bestämde mig ändå, bättre att ha en mindre tjänst och må bra än stanna kvar, sade upp min tjänst, sökte och fick tjänsten.  Då jag började på det nya arbetet i HLM skrev jag att jag ville utöka min tjänst så idag har jag fått en 90 % igen.
 
Ha en bra vecka alla scrapare.
 
 
KRAMIZAR från ULLA