torsdag 24 oktober 2013

Hyreshuskort

Min svägerska och svåger sålde sitt 1 1/2 hus nu i slutet på sommaren och flyttade in i en lägenhet i centrala Kristianstad. Förra helgen skulle vi till dem, min mans tvillingsyster och hennes man från Örebro skulle också komma ner till helgen så vi skulle träffas alla.

Tänkte då gör jag ett kort i form av ett höghus, det är fyra våningar högt där de bor men de bor på tredje våningen. Vi köpte också ett hjärta i pile med band och små hjärtan i filt i blomsteraffären.

Så här blev kortet.
 
 Så här blev insidan med en fågel under takåsen får man tänka och några dies från Spillbinders.
Några blommor och höstlöv.

 
Svärfar skulle flytta från ett korttidsboende i Växjö till ett permanent boende i Kristianstad så vi köpte 2 stora Merci kartonger så gjorde jag dessa kort till dem som en uppskattning. De blev väldigt glada över chockladen.


I måndagskväll var jag och 3 kompisar på smycketillverkning i Tyringe  på Boutique Pärlemo hon hade det hemma i sin villa. Ett litet rum som var fullt av massor med pärlor, band och olika hänge.
Jag gjorde dessa smycken som jag visar här under det tjocka flätade fick man själv fläta det var fyra smala läderband man fick fläta samman.


 
 Detta gjorde jag med en tanke att använda till jul.


Sedan gjorde jag detta halsband som jag inte är riktigt nöjd med när det händer runt halsen så hänger alla hängen ihop så jag tänkte göra om det lite.

 
Nu har jag packat inför helgen på Odengården i Röstånga med Pysseltagen och Rox Stamp som ordnat detta, skall bli jätte roligt att få träffa andra och se vad mer man kan lära sig och få inspiration av.
 
 
Ha en skön helg.
Så ses vi snart igen med alster från helgen,
 
KRAMAR från ULLA