fredag 25 januari 2013

Kort till syrran

God kväll. 
Ja, nu är det fredag igen vad veckorna går fort och januari månad snart slut. Väntar så på min Big shot maskin skulle kommit in i mitten på januari men blev försenad har ringt idag så nu skall Pema få den nästa vecka så då har jag den förhoppningsvis i slutet av veckan. 

Har gjort ett kort till vår syster Silva som fyller 75 år imorgon.
 Här ser ni någon av de pappren som finns med i min utlottning av candyt.
Papper från Pysseltagen 
Blommor från Stromstadscrapbooking som var en vinst som jag har vunnit.
Grattis stämpeln kommer från Mixhuset som jag köpte på deras rea.
 Närbild på blommorna.
 
Har bara lagt en symbolisk peng för att visa fickan där vi skall lägga pengarna i min andra syrra har samlat ihop pengarna som hon kommer med imorgon innan vi skall åka och gratta.
 Idag för ett år sedan åkte vi till detta sköna land Thailand kan riktigt känna idag hur underbart det var att få komma ner i värmen på 14 dagar. Nu kan man inte åka någonstans förrän skolan är slut och det blir inte förrän till nästa år. Men jag har bokat 1 vecka till Kroatien i sommar då mannen fyller 60 men det skall bli en överraskning till honom han vet ingenting, vår son skall med och syster med svåger vet inte riktigt när jag skall tala om det för honom.

Min man och jag i Ao nang en kväll då vi var ute och åt, vi åkte med våra kompisar Sven och Lena tyckte det var så varmt och skönt så det blir fler gånger.
Alla var så vänliga och snälla.
Kram och ha en skön och avkopplande fredagskväll och helg.
 Nu är det dags och jobba helgen igen.