tisdag 10 juni 2014

En massa kort av olika slag.

Vi skall på studenten på fredag i Kristianstad min systers barnbarn går ut då, så jag har gjort detta kort till henne. I present skall hon få ett Läppstift i glas från Kosta boda.
 

 
Min systersdotter beställde ett kort till sin borsdotter som går ut i morgon i Lund.Sedan beställde min äldsta syster Gull- Britt 2 kort till sina barnbarn. Elijah går ut på torsdag så detta kortet skall han få.Samma syster beställde till sitt barnbarn Nathali som går ut på fredag.


 
Min arbetskollega beställde ett kort till sin son som skall fylla 25 år den 17/6, han var intresserad av båtar.  Vinsten som jag fick av Atti kom väl till pass nu, med denna fina servett som jag gjort decopage med.

 
 Min syrra fyllde år 29/5 så hon fick detta kort av oss, plus en figur i svart granit.Sedan har jag en syster Kerstin som ville ha ett kort till sitt barnbarn som går ut i morgon i Lund. Samma som skall få det andra kortet som jag skrev om innan.
Sist ett konfirmationskort till en som också hade beställt.Det blev ett långt inlägg hoppas ni orkar titta på alla korten.
 
TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER JAG FÅR FRÅN ER.
 
 
KRAM FRÅN ULLA