tisdag 10 december 2013

Nu är det bara 2 veckor kvar till Julaftonen.


Vad tiden går fort....... Man hinner knappt med, har ni börjat med julstöket än. Jag har bara bakat lussebullar, mjuk pepparkaka och apelsinsnittar, imorgon skall jag baka struvor. .......och kanske biskvier...


Har gjort ett kort till en arbetskamrat som fyller 50 år imorgon men vi firade henne redan den 27/11. Då var vi och spelade minigolf en 18 håls bana inomhus. Efter golfrundan i Vinslöv åkte vi tillbaka till Hässleholm och käkade på Casablanca.

 
 Så här blev kortet till Laila. Hittade en sida på internet, med bilder som man fick använda till privatbruk tyckte flickan var så söt.

 
 Också en insida som blev så här.......Sedan har jag gjort tags till våra fröknar till nästa torsdag då vi slutar skolan som skall hänga på en korg med lite smått och gott i med bla vin.
 Diktade ihop en vers till dem som fick bli på baksidan..

Idag kom vår nya chef, så jag tänkte förra veckan att vi kunde hälsa henne välkommen till oss med ett kort en blomma så jag snodde ihop ett kort i söndags men bara ett enkelt.
 
 
På fredag skall jag och min syster åka till Schwerin på en julshoppingresa med Scandorama, vi kommer hem igen på söndag kväll vid 21:30 cirka det blir en mysig helg.
 
Tack för alla fina och goa kommentarer från er andra bloggare.
 
 
Hoppas ni får en mysig helg och ni ,jobba inte häcken av er det blir jul ändå.
 
KRAMAR till er alla från ULLA