söndag 11 maj 2014

Kort med Decopage.

God förmiddag...... så här på söndagen, tittade ni på Eurovision song Contest i gårkväll.......... vad tyckte ni. Tyckte att Nederländernas bidrag var bra, det sa både min man och jag då de sjöng för en finalplats i veckan, även vår lilla sångfågel Sanna som kom trea, bra gjort.
 
Detta kort har jag gjort med Decopage, hittade inget papper på Mixhuset så jag fick göra ett själv. Servetten är en matservett så jag fick skära av lite så den skulle passa storleken på kortet.

 

Denna Decopage som jag gjort här är från en kaffeservett så den blev lite mindre men det gick bra ändå.
Gjorde sedan ett bra och ha kort med min nya dies från Carina Källkvist från Facebook som har en sida där hon säljer Dies. Pappret är från ett block jag köpte på Ullared och även den lilla (frimärket eller vad jag skall kalla det.)I eftermiddag skall vi köra och hälsa på svärfar som bor på ett boende i Kristianstad, skall passa på att köra inom Biltema och köpa dubbelhäftande tejp och häftkuddar. Köpte dubbelhäftande tejp i vår järnaffär Wicktors Nilsson men den kostade 36 kr och där var bara 5 meter, på Biltema hade de 15 meters rulle för samma pris enligt min arbetskollega Ewa.
Ha en fortsatt bra söndag.

KRAM ULLA