måndag 4 juni 2012

Shopping stod på schemat idag.

Skall på 40 års fest på lördag som skall hållas i trädgården samtidigt firar min systerdotter att hon varit tillsammans med sin man i 20 år halva sitt liv så festen skall gå i kärlekens tecken. Varit och shoppat lite idag har vita breda knälånga byxor samt en vit tunika som jag köpte i Thailand när vi var där i slutet på januari i 14 dagar. Så detta har jag köpt idag som skall vara till det. Ett par röda tygskor hade tänkt mig men hittade inte det. Fast dessa var sköna mer användbara längre.

 Köpte garn i lördags så jag har stickat denna halsduk som jag också skall ha på mig.
 Fick ett presentkort på Dimoda av min son på Morsdag köpte detta halsband till mig.
 Älskar änglar
Köpte också ett par halvlånga röda jeans och ett par vanliga blåjeans på Jansens de hade nedsatt pris på många av sina kläder idag.

Nej nu måste jag sätta fart och göra lite kort också kommer snart något nytt i bloggen.

Ha en skön måndagskväll


2 kommentarer:

  1. Kul att få shopa och så fina passande kläder :) Själv ska jag på bröllop, men har inte kunnat ta mej iväg o hitta något. Får bli något "gammalt". Vi får hålla tummarna för att det blir fint väder. kram bibbi

    SvaraRadera
  2. Skorna ser härligt sköna ut, minsann! Jag har alltid såååå svårt att hitta skor som passar på mina onda fötter. Rött är en härlig färg, som jag gillar att ha på mej!

    Hoppas att du firar nationaldagen på ett fint sätt och att solen skiner där du är!

    SvaraRadera