onsdag 17 oktober 2012

En syster till som fyller år denna vecka.

Då har jag gjort ett kort till nästa syster som fyller år på fredag så här blev kortet. De bor i samma trappuppgång och träffas då och då så jag gjorde nästan likadant som till förra syrran.

Detta går i lila nyanser.Idag har det varit en härlig solig dag har hunnit med en cykeltur hälsat på en dam som flyttade från vårt korttidsbondet till hemmet här i byn, varit och handlat. Har gått en promenad, sedan bakat skållat fullkornsdinkelbröd, knäckebröd lagat 2 middagar och sedan tog jag en runda i trädgården med klippte ner den frysna tomatplantan och en buske. Förrästen glömde att jag gjort läxan i svenskan också.
 
Tingeling ha en bra torsdag.
Kramizar till alla scrapare.
Tack för att ni kikar in till mig och kommenterar mina kort.

5 kommentarer:

 1. Jisses vad du är flitig! Om jag skulle göra ett kort till dig tror jag att jag hade satt en myra på det... hihi!
  Fint kort du gjort, lila är en härlig färg!
  Kramis!

  SvaraRadera
 2. En syster som kommer att bli glad... för sitt fina kort!

  Men du, man kan göra adventskalendrar till vem som helst. Snart ska jag göra en i brunt till en vuxen man (dock inte min egen)!

  SvaraRadera
 3. Oj, va du har hunnit med mycket!! Sött kort har du gjort med. Roligt att fu hälsade på hos mig och tack för dina snäll ord. Kram

  SvaraRadera
 4. Hon blir nog glad hon med :) fina färger i ditt kort! Oj vad flitig du varit idag!! :)

  SvaraRadera
 5. Jag hör att du haft en betydligt härligare dag än mig då =) själv har jag suttit halvt medvetslös på jobbet hela dagen och bara väntat på att kroppen skulle vakna till liv..........men icke, idag ville den bara sova hela dagen..............och då är det ingen höjdare att sitta framför en dator och jobba...

  Härligt och fint kort din syster fick!
  De där små pärlhjärtana har jag oxå hemma, såååå snygga är dom =)
  Kram Iffa

  SvaraRadera