söndag 10 februari 2013

Lite nya stansar köpt på Maxi.


Var inne på Maxi idag då jag åkte hem från arbetet och 
skulle handla lite. I julas hade de några stansar och lite annat scrapsaker tänkte idag att jag går bort bland pennorna och där blocken finns och kollar lite och vad hittade jag där jo en hel del nya scrappgrejor stansar, band, blommor, pärlor och papper inte kunde jag låta bli att handla med mig hem lite är man störd eller hahaha. 


Min svåger hade födelsedag i fredags vi brukar inte gratulera varandra när det är ojämnt årtal men brukar skicka kort. Fast i fredag kom min svägerska och hämtade min man de skulle åka till Växjö till svärfar så hon fick det med sig hem istället, min man var nere och köpte en Trisslott och lade i kortet tyckte det var lite med att bara lämna kortet nu när vi inte skulle skicka det. Svågern ringde på kvällen och tackade för kortet och trissen sa att han vunnit men inte hur mycket så skrattade han bara han är en liten filur den där svågern. 


Ha en bra måndag för det skall jag ha har arbetat fredag, lördag och söndag sedan var jag ju i skolan i torsdag så det blev många dagar i ett sträck. Skulle egentligen vara ledig 3 dagar nu men får åka in på tisdag eftermiddag då vi har APT- möte 
Imorgon eftermiddag kommer min svägerska och hennes dotter och fikar med mig. Sedan får jag läsa på lite till provet vi skall ha i Psykiatri på torsdag.

Kram.


Tack för att fina och gulliga kommentarer jag får. 

9 kommentarer:

 1. Javisst är det toppen att Ica börjat få in lite sånt? Och till bra priser med... Jag fick köpt tygtejp mm ;-) härligt att mottagaren blev glad för det personliga kortet. Kram

  SvaraRadera
 2. Bra shoping på ICA, blommorna va snygga. Snyggt är även kortet du gjort till svågern. Du får luska fram om han vann eller inte :)
  kram bibbi

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul att handla på sej lite nytt ibland!

  Och lika kul att svågern vann på lotten. Hoppas att det var en riktig högvinst!

  Även jag har jobbat i helgen, ett helg dygn mellan lördag och söndag och så blir det ett kvällspass imorgon och APT/handledning på torsdag. Men det är ju så himla roligt att jobba!!!! (Ja, jag är aningen galen, men jag tycker det).

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Jättefint kort, mysig grattisstämpel.
  Jag måste nog ta en tur till Maxi och se om det har trillat in några scrapsaker här i Hudik också, hittade lite till jul och det var ju verkligen prisvärda saker.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Fina saker du hittade och det är så kul med något nytt. Får bli att kolla på Maxi vad som finns. Fint kortet blev. Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Ja är det inte konstigt då såna där scrap saker bara hoppar på en och vill med hem! ;) Fina du hittat! Tror jag har en sån kant stans jag med... Fint kort!
  Hoppas du haft en lika slö och vilsam måndag som jag haft!! :) Nu är det igen 3 dars jobb.
  Lycka till i tenten!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 7. Visst är det konstigt att scrapsaker alltid hittar hem till en och när man kan hitta dem på Maxi så slinker dom ju med i matkassan så det syns ju inte :)) Är du nöjd med din nya maskin? det syns ju på dina kort att du äntlign har fått den. Det blir ju lite abstinens när man måswte vara utan. Hade du en Cuttel Bug innan och vad var det som hände med den ?
  Många fina kort har du gjort fint det till svågern.
  Kul för dig att du får sålt kort i er affär och att du nu kan hänga upp dem så de syns lite bättre.
  Ha det så gott
  Kram Mona

  SvaraRadera
 8. Hej,Ulla!
  Gulligt kort du gjort och vilken tur att hitta så bra scrapgrejer.

  SvaraRadera
 9. Hoppas svågern tänker på er om han vann en storvinst! ;)
  Önskar oxå att vi hade ett Ica Maxi med roliga scrapgrejer... Man kan nog göra en del fynd kan jag tänka, scrapsaker är ju dyrt! Det skulle inte spela mig någon större roll om det stod "Ica" eller "Prima" på pärlförpackningen... :)

  Kortet var väldigt tjusigt! Har du skrivit ut bilden själv eller är det ett köpt klippark?

  Kram Kicki

  SvaraRadera