tisdag 26 mars 2013

Altrad påskburk.

Idag har har hållit på med min test i medicin från klockan 8:00 till 12:30 det var mycket att skriva  för imorgon skall jag arbeta och testet skall vara inne på torsdag fick jag göra det idag. Men efter det så tog jag en långpromenad sedan hem och började med min altrade burk och så tog jag ett tag med dammsugaren och pyntar lite. Efter ett tag tog jag cykeln och trampade ner till en tobaksaffär som har flyttat in i större lokal här har de även inrett ett café och en del med blommer och lite annat smått och gott. Därefter cyklade jag och köpte jag mer fågelmat till våra gäster. Så gjorde jag burken färdig och började på ett annat kort ja samma som Eva med lite annan struktur i, satt och googlade på nya vikningar i söndags och hittade denna  som Eva visar i sin blogg idag.  Innan helgen  kommer jag att visa den.
Men nu till min altrade burk tänkte ge den till en arbetskamrat imorgon som plåster på såren för jag svarade henne lite dumt i måndags. Vet inte vad som flög i mig brukar inte bete mig på det visat får väl skylla på en stressig dag. Men har bett om ursäkt som godtogs.
 Fyllde det med godis.
I onsdagskväll ringde en kompis och undrade om jag ville följa med henne och lyssna på Edna Alsterlund, Ingemar Johanssons före detta fru.
Hon berättade om Ingemars sjukdom Alzheimer
Hon visade många fina bilder på honom och berättade hur det är att leva som anhörig till en dement person. En mycket trevlig och lärorik kväll för de som inte har någon aning om hur en sjukdom fullständigt raserar hela livet för både den sjuka och anhörig. Mycket av det hon föreläste om visste jag redan om eftersom jag har arbetat med dementa sedan 1991 fram till för några år sedan.
Kramar till er alla för era goa kommentarer hos mig.
ULLA

8 kommentarer:

 1. Visst kan det bli tokigt ibland. Men med en så här fin burk blir det säkert bra (eller... det låter ju som om det är det redan, faktiskt). Glad blir hon säkert!

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 2. Vilken påskglad burk...riktigt läcker. Kul att du gjort samma kortvikning. Den var ju ganska lätt att göra , men blev tung av så mycket papper. Man får ta till sådana specialare vid särskilda tillfällen.
  Visst blev fjäderkransen läcker...finast i byn tror jag.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Ja ibland säger man något man ångrar sig lite för efteråt och då är det ju så gulligt att du gjort denna altrade lilla burk till henne!! så läckert med fjädrarna i botten =)
  Glad Påsk på dig!

  SvaraRadera
 4. Jätte fin påsk burk du gjort!
  Tror nog din jobbkompis blir glad och ursäkten har ju godtagits! ibland kan det bli så där och förståeligt då du både jobbar och studerar nu man orkar inte vara glad och god hela tiden då man är trött eller stressad!
  Kan tro det var en bra föreläsning! Vi har faktist en fd boxare på mitt jobb och han är ifrån sve och boxats ungefär samtidigt som Ingemar. Så en "sport" kan ställa till det!! :(
  Glad Påsk vännen!

  SvaraRadera
 5. Vilken läcker och påskfin burk du gjort. Den blir hon säkert jätte glad över.
  Kraaam

  SvaraRadera
 6. Such a gorgeous creation my dear^_^
  So beautiful and lovely embellishments^_^
  Hugs,
  Sonia

  SvaraRadera
 7. En jättesöt burk som garanterat kommer att bli uppskattad!
  Glad Påsk!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 8. Så söt burk, gillar "fluffet" nertill :)
  Alla kan säga fel saker ibland,
  men alla kan inte be om ursäkt som du.
  Kram

  SvaraRadera