onsdag 24 april 2013

Beställnings till syrrans barnbarn.

Ja i fredag var jag och några kompisar vid Skäralid och tog en fm.fika men hu så kallt det var hade lite för lite kläder på mig för jag frös som bara den resulterade i en förkylning. Började frysa i måndags på arbetet sedan igår var jag kass hade nog feber också sov nästan hela dagen, idag har jag varit hemma från arbetet så imorgon skall jag gå till skolan det är ett måste att vara där när man bara har 1 dag i veckan annars missar man mycket.

Fick beställning av syrran för ett tag sedan så efter många om och men så blev kortet färdigt idag.
Hade färglagt motivet och stansat ut det med en dies och sedan målat runt kanten och klistrade på det. Först blev det ett veck i kanten drog upp det igen och satte fast det igen men blev inte bättre detta gjorde jag igår kväll.  Idag skulle jag dra väck det igen då går det itu så det var bara att börja om från början skriva ut det och färglägga det igen men denna gången skrev jag ut det på Aqarelle papper så det blev en annan färgläggning till det bättre om jag själv får säga det.....(ler)

Motivet har jag beställt som en digis från Whimsystamps och Marika Collins Collection

 Texten är från Skogstokiga
 Sedan ville syrran ha så hon kunde sätta pengar så det blev några remsor fastklistrade.
 Min personliga stämpel som jag köpt av Chris Yong från Malysia via ebay.

Här kommer en kärra med rosor till mina bloggvänner för alla fina kommentarer jag får från er.
 
Kramizar Ulla

6 kommentarer:

 1. Vackert kort, fina färger. Snyggt med pengafacket. Miisade ditt inlägg innan, konf kortet, det också mycket snyggt. Krya på dej nu så du blir frisk till valborg. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Hej Ulla ser ut att vara en lite annorlunda vikning, där fick jag klura en stund innan jag fattade. snyggt var det i alla fall. Vilken tjoklek har du använt på akvarellpappret när du skiver ut det på skrivaren?
  Ditt konfakort är också superfint. Vi har inga konfirmander i år bara en student snart, känns som tiden går så fruktansvärt fort.
  Krya på dig nu vårförkylningar är inget roigt alls
  Kram Mona

  SvaraRadera
 3. Tufft kort och snyggt med remsorna inne för pengarna!
  Aj då är det din tur ha den här influensan nu!! Och då den är så envis och det tar länge innan kroppen blir sitt gamla jag igen!! :( Skickar en stor krya på dig kram!

  SvaraRadera
 4. Fint och tufft kort, kul stämpel.
  Smart med pengaremsor.
  Hoppas förkylningen ger med sig fort.
  Ha en trevlig helg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Kortet du gjort är så fint, hon kommer att bli glad för pengarna så hon kan köpa vad hon vill ha.Hoppas du blivit någorlund frisk från din förkylning och det är lätt nu att ha för lite på sig. Trevlig Helg på dig , stor kram Titti

  SvaraRadera
 6. Jätte sött kort och vilken smart idé med pengarna.
  Önskar Dig en trevlig helg och ett stort krya på Dig.
  Kram atti.

  SvaraRadera