måndag 1 april 2013

Ett gammalt kitt som jag inte visat innan..

Förra året var jag med i en tävling för Inzpira då skulle man göra ett kort och en tutorial som jag gjorde i form av ett hjärta.


 
I går var vi på konstrunda till Kivik då var det ett måste att gå till Bures och äta de har så goda stekta varma strömmingar på grovbröd men det är inte min starka sida kan äta strömming men då skall de vara kalla i ättika känner alla benen i fisken då den är varm. Så det blev en räkmacka istället men den var minst lika god. Sedan gick vi en runda i Kivik där var lite konstnärer och här en bild på keramiksaker.

 
En bild från markandsplatsen i Kivik, kycklinganra som håller på att gå över vägen är nästan på hemmaplan vid Broby. Sedan är en bild på min man och jag.

 
Här är vi hos en konstnär Hillfon som bor i Maglehem och hans son har skulpterat glasfaten
Ha en bra tisdag imorgon åker jag och 5 andra jobbarkompisar till Ullared sedan kommer en gammal arbetskompis från Mölndal och hennes arbetskamrat ner vi har hyrt Shoppingstugan så det blir mycket handlat och mycket prat och skratt.
 
Tack för alla goa kommentarer hos mig.
Kram Ulla

7 kommentarer:

 1. Vacker ask o kort. Fint med vitt till det rosa och jättesöta fjärilar. Kul att gå på konstrunda, mycket fint att se. Ni får ha det så kul i Ullared. kram bibbi

  SvaraRadera
 2. Hi my friend, I hope you passed a beautiful Easter holiday ^_^
  Your creations are wonderful as always and the photos woww,super ^_^
  A big hug,
  Sonia

  SvaraRadera
 3. Någon gång ska jag banne mej åka på Konstrundan på Österlen. Det är väldigt lockande. Vi har varit där många gånger på somrarna. Jag har faktiskt mina farfarsrötter i Simris. Och många barndomssomrar har jag tillbringat i Vik. Och Ajax...han kommer från Sjöbotrakten. Såklart är den delen av Sverige som en magnet på mig.
  Vackert kit du hade gjort. Ska du till mässan i Helsingborg ???
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Åh Kivik som är så fint. Var där en sväng när vi var på semester på Österlen och oj va mycket fina kort jag tog på den trippen, perfekt för en scrappare, hi hi. Ha en bra kväll. Kram Pillan

  SvaraRadera
 5. Ditt lilla kit va jättefint vännen!! O trevligt ska man har på marknader o dyl tillställningar..är man faktiskt värd !!
  Ha en skön o solig vecka me tillhörande helg (håller iaf jag tummarna för (:D) )
  Kramar i massor Eva/ScrapFia

  SvaraRadera
 6. Du har fullt upp, du! Ena dagen Kivik och nästa är det dags för Ullared. Jag tål inte fisk, men äääälskar räkor, så räkmackan hade passat mej perfekt också.

  Sött kort och ask!

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 7. Härliga saker du pysslat med. Kul med små utflykter, hoppas ni hade skoj.
  Kram och tack för att du skriver inne hos mig.

  SvaraRadera