tisdag 7 maj 2013

Nu är det riktig värme här i Skåne.

Idag arbetade jag lite extra hade hand om Träffpunkten det är så trevligt då kommer de boende ner från våningarna och klockan 10:00 börjar vi med att dricka kaffe, saft eller te och någon kaka ibland blir det smörgåsrån. Sedan läste jag högt ur vår tidning som är Norra Skåne och småpratar om inläggen där. Därefter brukar man lösa korsord men idag hade jag med mig ett spel som jag vunnit från postkodlotteriet och det var uppskattat vi håller på till 11:30. Sedan var jag runt i lite affärer och sedan cabbade jag hem det var så varmt ute.

Denna fina runda sten köpte jag idag gillade en mycket har en hög kruka som är i samma gråa färg med blomdekor högst upp på kanten tänkte köpa en blomma till den sen och ha dem tillsammans.
 I går var jag ute och lukade i min rabatter och det fanns många fina blommor som blommar nu.
 I kväll cabbade vi till Broby vi har gjort om Tv- rummet och skall ha en ny Tv- bänk så vi åkte till Outlet affären. Sedan cabbade vi vidare till Tydingesjön där det var Bil-Café i kväll många fina bilar den blå längst ner till höger har min systerson själv byggt det är en Cobra det har tagir han rätt så många år för han har fått leta på nätet efter delar i bl.a USA. Där åt vi kvällsmat Stekt sill på grovbrödsmacka egengligen äter jag inte varm sill känner alla små benen men det var gott ändå.

När vi körde hem så körde vi till vår gårdsbutik och köpte ägg när vi sedan var på väg hem så mötte vi 2 kvinnliga poliser med hund vi stannade och frågade om vi kunde köra för lite längre fram stod 3 polisbilar och lite längre till fram stod där 2 polisbilar så det var stort pådrag på en liten grusväg. De  letade efter några fick vi till svar.
 Så har jag då hunnit med 2 kort ett till en arbetskamrats barnbarn.


 Och så blev det ett konfirmationskort också till en arbetskamrat. 
Kramar Ulla

9 kommentarer:

 1. Hej på dig det verkar som ni har haft en trevlig kväll i det fina vädret. Fina kort har du också gjort både till den lilla tjejen och till konfirmanden. Jag var faktisst och hälsa på på jobbet en liten runda i fredags.
  det har varit mycket den sista tiden så hade jag bara hunnit och äsa ditt inlägg om loppisen så hade jag kört in och tittat för jag kom förbi och såg skylten men körde tyvärr inte in.
  Ha det så gott
  Kram Mona

  SvaraRadera
 2. Superfina kort!!
  Såå vacker sten du har köpt, kommer att bli kanonfint. Och så mycket vackra blommor :)

  KRAMAR MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Nu verkar sommaren vara på gång, +22 grader i skuggan, helt otroligt så fort det går nu. Vackra kort du har hunnit med sammtidigt som du har hunnit
  ut både med bilen o i trädgården. Ha det så bra och ha en fortsatt trevlig helg. kram bibbi

  SvaraRadera
 4. Så härligt att det blivit så varmt att du kan åka cabbat. Jag hoppas min mamma snart vill cabba, så vi kan ut och åka lite. Än är det lite blåsigt här, så det får nog vänta lite till.
  Fina kort du gjort, du ligger i ser jag ;)
  Ha en fin helg, hoppas du får solsken.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Va härligt med allt som blommar hos dig, här har jag planterat blommor på balkongen idag... Å direkt blir det så somrigt och fint! Vilka fina kort du hunnit göra också... Nu under våren är det inte lika lätt att ta tiden att sitta vid pysselbordet tycker jag . Ha en härlig helg, kram Pillan

  SvaraRadera
 6. Både vackra blommor och kort att beskåda hos dig!
  Tack,för titten hos mig och ha,en bra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Good morning my dearest friend^_^
  Just gorgeous creations^_^
  Adorable images^_^
  Happy weekend,
  Sonia

  SvaraRadera
 8. Vad mycket trevligt du har gjort . Bilcafé det låter mysigt. Jag har en väninna som jobbar på en träffpunkt. det verkar vara ett populärt ställe för de boende. Alltid har de trevliga program. Kort har du också hunnit med, riktigt fina.
  Mor lilla mor-sången den minns jag jätteväl. De gamla sångerna sitter som berg.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 9. Kikar in igen och säger hej bara ;)

  SvaraRadera