lördag 13 juli 2013

Väskkort

Hej !
Hur har ni det i sommarvärmen ja nu har jag bara 2 dagar kvar att arbeta sedan går jag på semester har 4 veckor skall bli skönt. En dag blir det till Ullared min man och jag har bokat en övernattning där i husvagn får se om jag hittar lite till scrapbookningen där. Innan semestern är slut bär det av till Kroatien skall bli roligt att se hur där är men det skall vara fint säger de som varit där så firar vi min man då.

Här kommer ett väskkort jag gjort till vår sons tjej och i present skall hon bla få detta armband som syrran har gjort.




 
 Sonen beställde ett kort också så detta har jag gjort till henne från honom.




KRAMIZAR FRÅN ULLA

12 kommentarer:

  1. Snyggt! Det är roligt med såna kort som man kan lägga nåt i.
    Kortet också jättefint.
    Ha det vidare gott i sommar
    kram/Y

    SvaraRadera
  2. Jättefin väska du gjort så snyggt med pärlorna som hänger o de fina pappret på insidan, Kortet är också fint svart o rött är så snyggt ihop. Hoppas att du får en skön semester:)
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  3. Så fina ditt kort och väskan är jättefin. Skönt för dig med semester i Kroatien vill dit för det verkar så fint. Ha det så gott i Ullared, hoppas det inte blir för mycket trängsel för er och att du hittar massor bra köp. Ha det gott, kram Titti

    SvaraRadera
  4. Kjempeflotte, både veskekortet og det under:)
    Klem fra Gunn

    SvaraRadera
  5. Vacker väska, har funderat på att göra en sån, kanske blir av nu när jag fått inspiration hos dej :) Snyggt med metalldekorationen på locket. Även kortet är snyggt, diesen från Roxstamps är användbar. Utstansad i olika färger/papper så blir den olika. Ha det bra kram bibbi

    SvaraRadera
  6. Å vilken fin väska...vilken idé! Ditt kort är också fint, och jag beundrar din skaparglädje...alltid nåt nytt fint att kika på hos dig.
    Glad sommar!

    SvaraRadera
  7. Super snygg väska!! Den och innehållet blir hon nog glad över! :) Även Grattis kortet är snyggt. Ha nu en skön semester och det låter ljuvligt med Kroatien! Har tänkt mig komma dit nån gång jag med.... Ännu 2 v kvar att jobba.... Men sen ÄNTLIGEN! :)
    kram Maja

    SvaraRadera
  8. Jättefint väskkort!

    Kroatien, säger min jobbarkompis, är heeeelt underbart! Jag, som helst vill ha sandstrand och gärna långgrunt, har inte riktigt hittat nåt bra ställe att åka till där. Men, mycket att se och fint på alla andra vis, har jag förstått. Ha en helt underbar resa!

    SvaraRadera
  9. Vilket jättefint väskkort och innehållet blir hon säkert glad för. Så roligt att resa till Kroatien. Alla skryter om det landet. Det går faktiskt direktflyg från Kalmar.
    Ha en riktigt skön semester önskar Eva

    SvaraRadera
  10. Snyggt väskkort du knåpat ihop det är lite pillemarigt att göra de där men snyggt blir det, fina armband som hamnar iväskan. Det andras kortet i vart och rött var ju väldigt passande papper om nu sonen skulle ha det till flickvännen. Förstår att semestern har börjat idag så njut i fulla drag och ha en trevlig resa senare

    Ha det så gott
    Kram Mona

    SvaraRadera
  11. Båda dina kort är jättesöta och diesen grattis är så snygg så den får nog beställas. Ha en underbar semester och njut av allt.
    Kramar atti.

    SvaraRadera
  12. Snygg väska i jättefina papper.
    Fint kort, snyggt med rött och svart.
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera