onsdag 28 augusti 2013

Länge sedan sist.

Har gjort ett kort till min arbetskamrat det gick snabbt men blev bra ändå. Hon fyller år dagen innan mig och vi har känt varandra sedan 1983 då vi började arbeta tillsammans. Trots att vi har bytt arbetsplatser så har vi pratat med varandra ändå men sedan började jag där hon arbetade så träffades vi igen.Köpte en hibiskus som var tvåfärgade blommor på.

 
Arrangemang  som jag gjort med rönnbär.Var på en öppenträdgård i söndags i Gualöv utan för Kristanstad där var många och stora blommor.                        
 
 
I tisdags cabbade vi till Tydingesjöns bilcafé
 


                                                     Ha en bra torsdag och en skön helg.
Imorgon kör jag till Pysseltagen i Örkelljunga och ser vad för roligt det finns att köpa där.


                               TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER JAG FÅR FRÅN ER.


KRAM ULLA

8 kommentarer:

 1. Vackert kort som du gjort till din väninna.Härlig färg och blommorna väldigt dekorativa. Roligt att gå på trädgårdsvisningar. Man blir verkligen inspirerad att ta itu med sin egen .
  Pysseltagen ja där finns mycket vill-ha-saker.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Vackert kort, fint dekorerat :) Mysig utflykt till bilcafé, vi brukar också åka ut ibland, följa med sonen i hans Ford Crestlain från -54.

  SvaraRadera
 3. Vackert kort din väninna fick! Fint arrangemang du gjort och många fina blomster från öppna trädgårdarna. Hoppas du hittar mycket kul på Pysseltagen! :) Igår var jag på 40% rea hos Siinoperi blev mest cardstock och papper samt några pro markers och lim. Sånt som behövs hela tiden :) De ska förnya sitt sortiment så spännande se om det blir till det bättre vad gäller scrap sidan, för den har inte varit så bra.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Fint kort i härligt grönt,
  snyggt med blommorna.
  Kul hibiskus :)
  Ha en trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Ljuvligt kort! Det är så läckert med grönt och vilka fina bokstäver du har använt. Är det stickers eller utstansade bokstäver? Hoppas att du hade en bra dag på Pysseltagen och att det blev mycket shopping.
  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 6. hejsan ulla!! vilket vackert kort du gjort, snygga färger och dekorationer! kul att kunna cabba lite, man får passa på medan vädret fortfarande tillåter det. hoppas du hittade mycket kul på pysseltagen. önskar dig en härlig kväll. kram, tess.

  SvaraRadera
 7. Gillar ditt kort supermycket! Så fint med texten, spetsen och blommorna.

  SvaraRadera
 8. Alltid så kul att kika in hos dej, man får lite vardagsglimtar mellan alla fina kort du gör och det är så roligt!

  Själv har jag ju delat upp, så jag har en pysselblogg och en vardagsblogg, men som sagt var... det är trevligt att läsa om allt lite blandat såhär. Då missar man inget!

  Kram på dej! Och såklart, grattis i efterskott!!!!!

  SvaraRadera