söndag 13 oktober 2013

Lite alla möjliga bilder.

 
Förra veckan var ute och promenerade i det vackra höstvädret, måste bara ta ett kort på detta vackra träd med det fina staketet.
 
 
 

 I somras fyllade min man och hans tvillingsyster 60, hade väl inte haft riktigt tid att göra ett kort till henne då. Då vi ringde och gratulerade henne berättade hon att hon blivet så besviken på att hon inte fått något kort som jag själv gjort.  Så nu för 1 1/2 veckan sedan gjorde jag detta och skickade upp till henne, de bor i Örebro hon och hennes man. Så det fick bli en lite hösthälsning till dem istället, hon blev jätteglad för det.
 
Insidan på kortet.


Min syster fyllar 70 år på lördag 19/10, hon hade kalas igår för oss syskon och ett par bekante till sig. Fick göra ett kuvertkort också att lägga pengarna i.
Hon skall åka till Berlin nästa helg med sina barn och barnbarn samt deras tjejer och killar.


Syrran Kerstin
 

I fredagskväll var jag och 3 arbetskamrater på Malmö Arena och tittade på Peter Jöback det var en magisk kväll.

 
Kramizar
ULLA

12 kommentarer:

  1. Härligt bokkort till din syster! Och fint till den stackaren som blev utan i somras också, det förstår du väl... att hon ville ha ett handgjort kort?! *S*

    Kul, som alltid, att få lite inblick i din vardag också.

    SvaraRadera
  2. Vad du har hunnit med kortet till din makes tvillingsyster är så fint med massor dekoration som är så fint att titta på. Bokkortet till din syster där du fått in massor med fint i och på. Hoppas ni hade det bra när ni var på Peter Jöback. Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Så søte kort du har laget til din manns tvillingsøster og til din søster:)
    Ønsker deg en riktig fin høstdag!
    Klem fra Gunn:)

    SvaraRadera
  4. Jättesnygga kort båda två, fint dekorerade. Snyggt foto med en fin höstdag. Det är så vackert i naturen nu, så fina färger. Utflykter med bra artister är alltid kul att åka på. Önskar dej en bra höstvecka.kram bibbi

    SvaraRadera
  5. Så fina kort du har gjort. Vackra färger på det första ,trevlig modell på det andra. Sen blir jag avis att du fick lyssna på och se Peter Jöbacks show. Han är ju så duktig och sjunger som en gud. Förstår att det var magiskt.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  6. Så mycket fina bilder du bjuder på!
    Ditt bokkort, helt underbart!

    KRAM SUSY

    SvaraRadera
  7. Jättefina foton och jättefina kort!

    SvaraRadera
  8. Vad många fina kort du hinner med!! Härligt med alla höstfärger ute i naturen nu! Eftersom jag är en av arbetskamraterna som var och tittade på Peter Jöback så kan jag intyga; det VAR magiskt!!! Nu är det snart dags för Odengården Ulla!! Ska bli sååå roligt! Kramis!!

    SvaraRadera
  9. Hvor er det smukt, det røde vintagekort til din mands tvilling søster. knus morkaren.

    SvaraRadera
  10. Du är så flitig vid ditt pysselbord och resultaten blir ALLTID så fint!

    SvaraRadera
  11. Två jättefina kort.
    Mysiga färger på det första och
    roligt med ett kort som kan användas
    till att lägga pengar i.
    Ha en fin och bra vecka.
    Kram

    SvaraRadera
  12. Jättefina kort! Så fint att göra ett kort i efterskott, klart hon saknade ett sådan fint födelsedagskort! ;) Det är ju så roligt när folk uppskattar det man gör, då blir man ju extra peppad.

    Kram Kicki

    SvaraRadera