fredag 2 maj 2014

Den blomstertid nu kommer................

Ja, nu går tiden fort det är snart dags...... att sjunga den psalmen........ en härlig tid med konfirmation och student......bokskogar som grönskar och liljekonvaljer som blommar.Fick låna denna dies boken av Gunni på Odengården, Anneli du får hälsa och tacka henne, säg till henne att nu har jag köpt en själv också.
 
 Min systerdotter fyllde år den 24/4 så hon fick detta vikna kort, blev inte så bra skulle gått ihop mer på mitten.

Min arbetskamrat skall få detta kort hon fyller år på tisdag.

 
Gjorde ett bra och ha kort, har fått förfrågan om att stå på Hembygdsparken i Hässleholm och sälja mina kort så jag får göra upp litet lager. Skulle vara redan imorgon men fick tacka nej, hade inte tillräckligt men det skulle komma fler tillfällen.

 
 
I måndags körde jag och 5 arbetskamrater till Ullared med 1 övernattning, sedan kom en kompis som arbetat hos oss innan men flyttat till Mölndal hon hade sin arbetskompis med sig men de körde hem framåt kvällningen.
 
 
Ha en skön helg....
KRAM ULLA
 
 
 
 

5 kommentarer:

 1. Men så många söta, snygga & vackra kort du har gjort sen jag tittade förbi senast!
  Fick en riktig inspirationskick nu, tack!
  Ha en riktigt skön helg du med!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. Vackra kort, det åt systern gilla jag med spets och ros och bra att ha kort behövs alltid! :) Jo det tar ett tag att lägga opp ett lager, jag va på en marknad nu på 1 maj och höll på länge innan jag hade så många att jag tyckte det räckte ;) Alltid kul fara ut och träffa folk på marknader. En kul resa verkar ni ha haft med! Tur att vi ännu får sjunga den blomster tid... Jag fattar inte vad de håller på med här i Norden då allt vad vi alltid hållit på med sen gammalt skall borttas. Undrar om vi fick lov att byta land om de rättade sig efter oss, Nä du! Lite arg får man va hi hi...men vi fick behålla psalmen om vi bara sjunger 2 verser på avslutningarna.
  Kram Maja

  SvaraRadera
 3. Ja, nu går tiden fort, minsann! Vårsolen lyser och fönstren behöver putsas... ogräset rensas och snart är det nog tid för gräsklippning också *S*

  Men du hinner pyssla ihop en massa fina kort ändå, du!

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Många fina kort, det med vita rosor fastnade jag lite extra för. Kul med utflykt. Hoppas ni hade det bra. kram bibbi

  SvaraRadera
 5. Fina kort, ditt bokkort
  är riktigt snyggt, tuff die :)
  Hoppas du hittade många
  scrapsaker i Ullared.
  Ha det gott!
  Kram Lisa

  SvaraRadera