tisdag 10 juni 2014

En massa kort av olika slag.

Vi skall på studenten på fredag i Kristianstad min systers barnbarn går ut då, så jag har gjort detta kort till henne. I present skall hon få ett Läppstift i glas från Kosta boda.
 

 
Min systersdotter beställde ett kort till sin borsdotter som går ut i morgon i Lund.Sedan beställde min äldsta syster Gull- Britt 2 kort till sina barnbarn. Elijah går ut på torsdag så detta kortet skall han få.Samma syster beställde till sitt barnbarn Nathali som går ut på fredag.


 
Min arbetskollega beställde ett kort till sin son som skall fylla 25 år den 17/6, han var intresserad av båtar.  Vinsten som jag fick av Atti kom väl till pass nu, med denna fina servett som jag gjort decopage med.

 
 Min syrra fyllde år 29/5 så hon fick detta kort av oss, plus en figur i svart granit.Sedan har jag en syster Kerstin som ville ha ett kort till sitt barnbarn som går ut i morgon i Lund. Samma som skall få det andra kortet som jag skrev om innan.
Sist ett konfirmationskort till en som också hade beställt.Det blev ett långt inlägg hoppas ni orkar titta på alla korten.
 
TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER JAG FÅR FRÅN ER.
 
 
KRAM FRÅN ULLA

11 kommentarer:

 1. Men wow vad många fina kort du har varit flitig du super fina...........ja Kias butik var en överraskning .......tror du att det blir träffar i Röstånga ? Hoppas det.....kramar från mig //Anneli

  SvaraRadera
 2. Ja, Ulla, et langt indlæg men ikke for langt, rigtig mange dejlig kort, du er så kreativ og flittig, jeg har nydt dine kort. Knus morkaren.

  SvaraRadera
 3. Jösses så många kort och fina dessutom :) Lyckliga mottagare som blir grattade i långa banor. Ha det så bra. kram bibbi

  SvaraRadera
 4. Såklart att jag orkar titta på alla fina kort du gjort! Effektfullt med den stansade kanten!

  SvaraRadera
 5. Åhhh så många underbara kort du hunnit göra.

  Kram /Vivi

  SvaraRadera
 6. Här har det scrappats flitigt och
  snygga kort dessutom :)
  Väldigt fint och personligt med foton :)
  Vad glada dom kommer att bli.
  Många fina dekorationer.
  Ha det gott!
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Oj vad många fina kort du har gjort. Visst är det kul att göra kort på beställning. Då får man tänka till lite extra. Båtkortet blev jag förtjust i. Det är just de motiven man tänker på nu. Jag ska nog också ta tag i julkorten igen. Bra att ha ett lager när den tiden närmar sig.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 8. Ohh,så många fina kort du gjort.Du måste haft massor av energi för att göra ALLA dessa så fina.Tack för dina hälsningar hos mig!

  SvaraRadera
 9. Åå så vackra kort du skapat, himla fina. Det är till dig jag ska gå då jag har idetorka på studentkort, ser jag.
  Själv har jag himla svårt att få till de korten...färgerna kanske?....
  Tack för dina besök hos mig, jag blir så glad. Stor kram

  SvaraRadera
 10. Så mange søte og flotte kort!
  Ha en fin helg.
  Klem fra Gunn:)

  SvaraRadera
 11. Kikar in för att önska dej och de dina en härlig midsommar!

  SvaraRadera