söndag 2 mars 2014

Lite nya kort.

Har gjort några kort nu, har kommit igång igen. Längtar till sista helgen i Mars då skall jag och min arbetskamrat Ewa åka till Odengården i Röstånga och scrapa hela helgen, samt träffa andra bloggkompisar skall bli trevligt.


Snabb gjort kort till mannen till alla hjärtans dag.

 Bra och ha kort använde min nya dies med rosetten.

Här är ett kort till en nyfödd tjej i 3-D.

 Köpte lite nya papper från Py hobby med två ark med nallar
på och en ny dies också där ifrån.

 
 I tisdag då vi hade APT- möte fick jag denna vackra orkidé av mina arbetskamrater då jag har avslutat min utbildning till Uska efter 31 år i vården.  

 Idag har jag även hunnit sy ihop mina inne tossor.
För sju år sedan slutade jag en tjänst på 90 % p,g,a jag hade en arbetskamrat som bara tjatade och tjatade om allt och inget. Arbetade också då som ställförträdande chef och det var ju inte heller bra i hennes ögon, då chefen kom var det många gånger som det var med mig som hon ville prata med om saker som rörde chefsposten. Min gamla arbetskamrat ringde och berättade att där hon arbetade skulle 2 resurspolare på 75% inrättas, och då hjälpa till i hela huset samt att vi skulle bara arbeta dagtid med varann helg. Fick fundera hur jag skulle göra gå från 90 till 75 var inte bara så att göra, samt att jag fick börja pendla 2,5 mil enkel resa varje dag. Bestämde mig ändå, bättre att ha en mindre tjänst och må bra än stanna kvar, sade upp min tjänst, sökte och fick tjänsten.  Då jag började på det nya arbetet i HLM skrev jag att jag ville utöka min tjänst så idag har jag fått en 90 % igen.
 
Ha en bra vecka alla scrapare.
 
 
KRAMIZAR från ULLA

11 kommentarer:

 1. Härliga kort med många snygga dies och fina färger!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 2. Fina kort och kul att få en blomma av arbetskamraterna. Viktigt att ha en arbetsplats man trivs på. Ha det bra. kram bibbi

  SvaraRadera
 3. vilka fina kort och va snyggt det blev med rosettdiesen.
  Vilka fina tossor, himla gulligt av dig att sitta och sticka.
  Grattis till 90%, roligt att du fick det.

  SvaraRadera
 4. Här så det ut att bara rasa fram snygga kort , snygga tossor och riktigt kul att du fick 90 % tjänsten
  och blomman är så fin och du fär till dina blommor så fint hos mig vill de inte alls för luftvärmepumpen
  tycker visst inte om att det blommar..hihi. Kramar från Titti

  SvaraRadera
 5. Grattis till din avslutad USK utbildning! Söta kort, hjärt stämpeln i orange på det första kortet gillade jag mycket! Så snyggt på notpappret!
  Kram Maja

  SvaraRadera
 6. Å vilka fina kort, och såååå många!
  Hoppas ni får en superkul träff, det är bland det bästa jag vet att åka på träffar och få träffa folk man känner och lära känna nya. Alltid får man massor av inspiration.

  SvaraRadera
 7. Låter som om det ordnat sej till det allra bästa med jobbet ditt och grattis till avklarad utbildning! Jag gillar orkidéer, de är så bussiga och tål till och med min avsaknad av gröna fingrar! *S*

  Ha så jättekul på Odengården, har hört att det alltid är så trevligt där! Och så hälsade du ju till Anna-Lena på ROX från mej också en gång... hon blev så förvånad och glatt överraskad! *S*

  SvaraRadera
 8. Så skönt att du tog steget och fick en tjänst där du mår bra. det är ju viktigt för många timmar tillbringar man ju på jobbet. Lycka till i fortsättningen där.
  Nu är väl våren kommen till Skåne ?. Idag skiner solen här och det är nästan X i taket. Längtar efter mitt trädgårdspyssel.
  Jättefina och supersöta kort visar du. Bebiskortet så läckert. Ni får säkert en kul helg på Odengården. Hoppas jag kan vara med någon gång, men nu är det London som prioriteras.
  Ha det fint.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 9. Jättefina kort med många fina detaljer.
  Rosettdien är jättefin med bandet i.
  Ha en trevlig helg.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 10. Grattis till ditt nya jobb, det är allt kämpigt om det inte fungerar på sitt jobb. Men vad skönt att det löste sig för dig. Nu till alla dina underbara kort du har gjort, säger som andra att rosett diesen är jätte söt. Ha det nu så gott och än en gång lycka till med jobbet.
  Kram Atti.

  SvaraRadera
 11. Så mange fine kort:)
  Klem fra Gunn

  SvaraRadera