onsdag 2 januari 2013

Födelsedagskort

Vi skulle varit på kalas den 22 dec hos min systers barnbarn men eftersom vi hade magsjuka på arbetet ringde jag till dem och sa att det var onödigt om jag hade blivet smittat och de då skulle få det. Som tur var slapp jag det....
Igår när jag höll på med kortet skulle jag embossa en stans för att få lite snyggare kanter vad händer då jo......... när jag skulle köra den igenom cuttlebugen går det lite trögt men vevar på ändå och pang så smäller det till och den går i sönder......... attans med........ och jag har inte haft den mer än i ett halvår typiskt.
Så det fick bli vanligt utklipp istället.
Så nu kommer kortet Oskar skall få imorgon och presenten då vi skall träffas istället.
Stämplen kommer från Kenny K
 Grundstomme vit carstock det blåprickiga är från Ladybugs inköpt hos Hobby och Dekor i Hässleholm
 Så ser kortet ut från sidan med denna vikningen.
Har haft min kort på kondiset här i byn men den lades ner precis till den första decmber tänkte var skall jag nu ha mina kort till försälning men det löste för det öppnade en ny mataffär här i byn samma veva så jag har fått lite kort sålda där till jul. Min man var och handlade där härom dan då sa tjejen som har affären till min man att där hade varit någon äldre dam som tyckte jag kunde göra lite kort till äldre så jag får sätta igång med det nu. Kul när de frågar efter ett sortiment. Men jag får göra enkla kort eftersom min cuttlebuggs gått sönder skall köpa en ny men det tar lite tid innan den kommer.

Kram Ulla

7 kommentarer:

 1. Det där med att Cuttlebugen smäller har vi (dottern och jag ) också varit med om för några år sen. Och jag har hört fler. Vi bråkade lite och fick en ny. Nu har jag istället köpt en DoubleDo XL på Pema i Höör. Och den är SUPER. Mycket rejälare.
  Visst är det roligt att kunna sälja lite kort här och var. Man vill ju få in pengar till nytt material, eller hur ?!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Ett fint och busigt kort,
  jag gillar knappar på alstren.
  Trist med din Cuttlebug men
  roligt att du får sälja i affären.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ett läckert kort med tuff stämpel.
  Vad snäll och omtänksam du var som inte ville riskera att smitta ner dem.
  Hoppas du får ett fint scrapår 2013.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så flott guttekort!!
  Klem fra Gunn

  SvaraRadera
 5. Men du... nog ska "grodan" hålla längre än ett halvår?! Jag har haft min i flera år och inte haft några problem... peppar, peppar... Men jag skulle absolut reklamera den om jag var som du! Alla gånger! Klart att du ska ha en ny!

  Fint kort ändå och visst är det roligt att få sälja lite kort?!

  SvaraRadera
 6. Vilket super härligt kort och vilken härlig bild!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera