onsdag 16 april 2014

Inspirationen flödar.

Så underbart väder vi har nu idag........ SOLEN Skiner och det är 13 grader ute............. tog en eftermiddagsfika ute i solen.



Har hunnit med lite kort också......... inspirationen är på topp just nu.......

Tänkte visa insidan på det bruna påskkortet från förra inlägget som jag inte hade hunnit göra färdigt.....



 Förra veckan när jag skulle köra till arbetet small det till i bilen då jag backade ut från uppfarten.  Körde fram till garaget igen gick ut och tittade kunde inte se något började backa ut igen, då ser jag att framvagnen vid passagerarsidan lutade som tornet i Piza. Trodde då att jag fått punktering, nej det var en upphängnings fäder som brustit., som tur var att det hände där och inte på vägen i hög fart, hade kunnat gå illa. Grannen som arbetar som försäljare på Volvo i Osby fixade med bärgare och dagen efter stod bilen på uppfarten igen då vi kom hem. Som tack för besväret köpte min man 6 flaskor öl och så gjorde jag detta criss cross påskkort till dem båda.

Förra veckan fyllde även en faster till mig 90 år som jag glömde att skicka ett kort till så det fick bli ett påskkort till henne.

 
Våran andre granne Lisbeth fyller år den 19/4 så hon skall få detta påskort.





Ha det gott och njut av ledigheten ni som är fria hela påsken, själv skall jag arbeta imorgon kväll och  hela långfredagen, är ledig lördag och söndag skall sedan arbeta annandagen också.


Kram Ulla

12 kommentarer:

  1. Oj du hade verkligen tur i oturen med bilen! Jättefina kort du gjort! Härligt då inspirationen är på topp :)
    Lite påsk ledigt får du med, jag är nu ledig från 13 i dag fram till 21 på lördag kväll. Skönt! Vi får glädjas åt OB timmarna :)
    Glad Påsk!

    SvaraRadera
  2. Tur i oturen med bilen, verkligen!
    Finfina kort!

    Och du... det är inte så tokigt att jobba storhelg... samma jobb men mycket bättre betalt! Så tänker jag, men jag är ändå ledig i helgen. Jobbade helgen som var och ska jobba nästa helg också, men just påsken blev ledig i år. Det känns också bra, särskilt när det ska bli så fint väder!

    Ha det allra bäst!

    SvaraRadera
  3. Glad påsk till dig också. vad fina kort du har gjort. Kul när inspirationen är på topp. Du förstår nog varför jag prioriterade scrapmässan i London. Väskan hem var sååå tung. Nu ska vi på scrapträff på måndag. Jättekul !!
    Ha en mysig påsk !! Eva

    SvaraRadera
  4. Vilken tur du har haft, tänk om det hade hänt när du körde, vågar inte tänka tanken ens. Och vilka fina kort du har gjort massa fina detaljer och färger. Ha nu en skön påskhelg Ulla.
    Kram Atti.

    SvaraRadera
  5. Åh så underbara kort! Jättefina detaljer å så fina färger !
    Ha en riktigt härlig Påsk!
    många kramar

    SvaraRadera
  6. Snygga kort och vilken tur att man har hjälpsamma grannar. Dom ska man vara rädda om. Önskar dej en Glad Påsk. kram bibbi

    SvaraRadera
  7. Här flödar inspirationen för fullt wow vilka fina kort du gjort.....
    Det där med bilen var ju ingen rolig historia men som sagt det var ju tur att det hände på garageuppfarten ,,,,,,
    Ja det är superkul med dessa träffar den vi var på nu ordnade Kias Butik i Bräknehoby eller Karlskrona vet inte var hon ligger för vi var nämligen i Torsås ett litet samhälle 4 mil ca härifrån , kul hade vi ..............På Lördag är det dags för våran månadsträff här hemma , sista träffen innan sommaruppehållet då skall vi prata om fortsättning till hösten och det är ju ett måste...................
    Vi får bara hoppas att det blir fler gånger i Röstånga för jag tycker så mycket om det .................
    Kram
    //Anneli

    SvaraRadera
  8. Hei!
    Så mye fint du har laget. Jeg har sittet en stund og sett på mye av det du har laget:)
    Tusen takk for mange hyggelige kommentarer i bloggen min.
    Bildene jeg har brukt på dåpskortene er fra Pion design. Arket heter Sweet Baby - Images.
    Klem, Jeanett

    SvaraRadera
  9. hej ulla! vilka fina kort du gjort nu till påsken som var! mycket variation i både utformning och färgval, det gillar jag! tack för dina fina kommentarer inne på min blogg. önskar dig en härlig vecka och hoppas vädret fortsätter vara lika härligt som det är nu.stor kram till dig / tess.

    SvaraRadera
  10. Härliga kort du gjort, så fina och glada färger!
    Tur det gick bra, och att det inte hände på vägen. Bra med fina hjälpsamma grannar, sånt njuter man av.
    Hoppas du får en fin Valborg.

    SvaraRadera
  11. Sicken tur att allt gick bra med dig och bilen fina kort har du också gjort. Inte konstigt att inspirationen flödar när du har varit i Röstånga och förlustat dig i pyssel. Önskar så att jag hade kunnat åka iväg så där men men det är näst intill omöjligt med det jobbet jag har nu.
    Ha det så gott i valborg Kram Mona

    SvaraRadera
  12. Trist med bilen, bra att det hände hemma
    och att det finns goda grannar :)
    Jättefina kort, gillar ditt criss cross kort
    gulligt med godisskålen på.
    ha en trevlig helg.
    Kram Lisa

    SvaraRadera