fredag 23 maj 2014

En solskensdag.

Hej !
Idag har det varit en underbar dag, har arbetat hela dagen hann med att gå ut en runda i förmiddag med en av våra boende. I eftermiddag fick vi ner nästan all våra boende till trädgården på kaffe, vi hade anhörigkaffe men tyvärr var det inte många som kom men huvudsaken var att våra boende fick komma ut och dricka kaffe............



Har gjort ett kort till min svägerska som fyller år den 24/5, med min nya embossingplatta samt blomdiesen som jag köpte hos Inger på Pysseltagen förra fredagen och dies som jag beställt från Joanna Sheen i England.


Fick beställning på ett bröllopskort av en arbetskollega, fick låna en hjärtdies och ringdiesen av min kompis Ewa. Men nu har jag själv köpt 2 st hjärtdies  på Tradera inte dyra alls betalade jag 56 kr för och en andra 79, från Nellie Snellen.



Också ett studentkort med decopage.

Måste visa rosorna jag köpte i Helsingör förra veckan, då jag var där med mina skolkamrater från Usk utb. De står lika fina ännu.

Ha en skön helg....
 
Kramizar från ULLA.

11 kommentarer:

  1. Kjempeflotte kort :)
    Ønsker deg en fin vårklem :)

    SvaraRadera
  2. Såå fina Grattis-Bröllop-Studentkort du gjort!Och rosorna helt underbara!Ha,en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Många fina kort. Gillar extra mycket studentkortet.
    Tack för ditt snälla besök hos mig.
    Kram och ha en härlig helg!

    SvaraRadera
  4. Åh så fina kort! Rosorna var underbara de med! Härligt nu har vi haft +29 varmt i dag men nu utlovas regn och kallare... Bara att njuta så länge det varar! :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Så mange flotte kort du har laget! :)

    Klem, Anne.

    SvaraRadera
  6. Åh vad fina kort du har gjort. Ibland har man tur på Tradera och hittar billiga scrapsaker. Vi som träffas här lånar mycket av varandra. Det är himla bra. Rosorna är ju helt fantastiska !!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  7. Riktigt fina kort du gjort av olika slag. Fina dies och rosorna du
    köpt är så fina trevlig helg önskar Titti

    SvaraRadera
  8. Många fina kort med fina detaljer,
    kul att använda många dies :)
    Gillar ditt studentkort, mysigt :)
    Ha en bra vecka.
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  9. Vad fina kort du har gjort Ulla det är så himla kul med bröllops och studentkort när man får beställningar på det och du har verkligen lyckats bra med dina. Visst är det kul att fynda på tradera nu är det länge sedan jag var inne och kikade det blir lite i perioder . och riktigt vackra rosor har du att njuta av
    Ha det så gott
    kram Mona

    SvaraRadera
  10. Åh, så söta kort! Jättefina utstansade detaljer! Roligt att du hittat till min blogg, och tack för dina fina ord.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  11. Du har fått till fina kort Ulla! Visst är det bra när man kan låna och hjälpa varandra! Jag gillar ditt studentkort extra mycket! Har försökt med dekopage men tycker inte jag får till det, men bara att försöka igen!
    Ha det gott! Kramis!!

    SvaraRadera